Nyhetsbrev

Nyhetsbrev juni 2017

Tiden går fort. Vi är nu redan inne i juni, skolavslutningarna är över och snart stundar midsommarhelgen. Styrelsen för Hjo Filmstudio har hunnit med två styrelsemöten under våren.

Vid sista mötet klubbades filmen för årets utomhusbio. Den 5 augusti 2017 visar Hjo Filmstudio filmen Lalaland i Hjo stadspark! Vilken känsla att få sitta i den vackra stadsparken och se utomhusbio med en spegelblank Vättern i bakgrunden där månens bleka sken ytterligare sprider stämning åt upplevelsen.

Ta även i år med något att sitta på, även om det i stadsparken finns en hel del bänkar att tillgå.

Nästa härliga filmupplevelse blir första torsdagen i september då Hjo Filmstudio flyttar tillbaka sin verksamhet till ett nyrenoverat Park. Tänk att få sitta på en skön biostol, sjunka ner och dras med i handlingen som utspelas på bioduken. Ta med dina vänner och bekanta till en spännande filmhöst!

Styrelsen har nu beslutat vilka filmer som kommer att visas höst. Öppningsfilm i september blir Manchester by the sea. I oktober månad ser vi Ljus i natten, i novembermörkret ser vi I Daniel Blake och i december bänkar vi oss till Aquarius.

Det anrika gamla Park kommer att återinvigas under hösten och i oktober månad kommer Hjo Filmstudio att delta i invigningen genom att arrangera en minifilmfestival. Till denna festival blir det en blandad kompott av filmer; Wienerdog (ons. 18 okt.), Fyren mellan haven (tor. 19 okt.) och Moonlight (lör. 21 okt.). Styrelsen är just nu i full färd med att spåna fram kringarrangemang kring filmerna.

Efter nästan två år förpassade till en källarlokal med undermåliga stolar och filmvisning med projektor kommer nu Hjo Filmstudio upp i ljuset och tar nya tag och ser fram emot en innehållsrik och fantastisk filmhöst! Hoppas du hänger på!