2014

Känn ingen sorg

Nu har årets utomhusbio, 2014,  gått av stapeln och sommaren fortsatte att visa sig från sin varma och härliga sida. Filmen Känn ingen sorg lockade cirka 800 personer till torget och några små regnstänk som knappt märktes nådde publiken under filmen. Kvällen inleddes med utlottning av bland annat filmen som dvd. Strax efter midnatt, när filmen var slut, började regnet att sakta falla. En riktigt fin kväll – tack alla som bidragit till att kvällen blev så bra: sponsorer, alla som jobbat både innan och efter.

CAM00157       CAM00158

CAM00160-1  CAM00161-1 01

Årets film var Känn ingen sorg – en film baserad på historier och karaktärer hämtade från Håkan Hellströms texter och musik.KIS_posterimage1_hrEva (Disa Östrand) och Pål (Adam Lundgren)Ta med något att sitta på och bänka dig till filmen som är som en sommarvisa i dur och moll, men mest i dur…Filmen börjar 22.00.
I KÄNN INGEN SORG får vi följa med till Håkan Hellströms magiska värld. I ett färgsprakande
Göteborg lär vi känna Pål och hans vänner Lena, Eva och Johnny, vilkas liv kommit fram till stunden då det inte längre finns någon väg tillbaka. Istället väntar ett känsloladdat sommaräventyr kantat av kärlek, vänskap, svek och fantastisk musik. Påls största dröm är att hålla på med musik. Det vet barndomsvännerna Lena och Johnny, det vet också farfar Rolle även om han helst av allt skulle se att Pål skaffade sig ett redigt jobb. När Prinsessan Eva dyker upp som en virvelvind i sommarnatten och fångar Påls uppmärksamhet upptäcker hon att hon delar hans dröm. Problemet
är att det enda som står mellan Pål och drömmen är hans egna tvångstankar som
gång efter en annan får honom att spåra ur precis när som mest står på spel.